Agenda

Baigorri Rioja

wijnavond

We ontvangen opnieuw een bekende van de Commanderij. Bodegas Baigorri was reeds onze gast in mei 2018 en wilde graag zijn uitgebreide gamma opnieuw aan ons voorstellen.  Baigorri heeft een hypermodern wijnhuis in Salmaniego in de Rioja Alavesa. Tempranillo in rood en Viura in wit zijn de cepages die vooral gebruikt zijn.  Sommige wijngaarden zijn intussen 100 jaar oud.  Opnieuw kwaliteit gegarandeerd en niet te missen.

Zuid Afrika met Elvama

wijnavond

Zuid-Afrika hebben wij ook al een tijdje niet meer op het programma.  Wij ontvangen Sebastian Vannevel die expertise opdeed en studeerde in de VS en Zuid-Afrika en die daar zelfs nu een eigen wijngaard uitbaat. Hun familiaal bedrijf importeert intussen een gamma Zuid-Afrikaanse wijnen en hij is dus bij uitstek de juiste persoon om ons te laten kennismaken met wat Zuid-Afrika actueel te bieden heeft.

Slotavond

wijnavond

Onze tradionele slotavond zal ook dit seizoen doorgaan in de Oude Melkerij in Gits met een menu vergezeld van wijnen uit de kelder van de Commanderij.  Wie er in 2023 bij was zal dit niet willen missen.