Artikels 2022

Domaine de la Tourade - Gigondas

We ontvangen Frédéric Haut van Domaine de la Tourade uit Gigondas.  Hij is met zijn echtgenote Virginie Richard de zesde generatie in het familiebedrijf dat 16 ha wijngaarden heeft in Gigondas, Vacqueyras en Beaumes-de-Venise.
Wij volgen het huis al vele jaren en zijn verheugd U nu te kunnen laten kennismaken met hun gamma kwalitatieve wijnen

Wijnreis naar Heuvelland - 7 mei 2022

Onze tweede wijnreis brengt ons naar een steeds populairder wordende regio namelijk ons eigen Heuvelland.  We bezoeken enkele intussen bekende wijnhuizen in de regio.  Het wordt zeer interessant dus niet te missen !

Rosé Wijnen

Rosé Wijnen zijn "in"

Uitnodiging voor Château Pigoudet - Coteaux d'Aix-en-Provence

We ontvangen Château Pigoudet uit Rians Aix-en-Provence eigendom van Sabine en Hans-Ulrich Rabe.  Zij baten 40 hectaren uit voornamelijk zuidgericht op een hoogte van 400 m.  De aangeplante druivenrassen voor rood en rosé zijn : Cabernet-Sauvignon, Syrah, Cinsault en Grenache, voor wit zijn dat : Vermentino/Rolle, Sauvignon blanc en Grenache blanc.  Zij zijn vooral bekend voor hun uitstekende rosé wijnen.

Uitnodiging voor Dacher de Delmonte - Listrac-Médoc

Op 11 maart 2022 ontvangen we Sam Gavan, de nieuwe eigenaar van Château Dacher De Delmonte.  Hij heeft het huis recent overgenomen van Alain Capdevieille en Francine Dacher die het domein opgericht hebben in 2006.  Het domein is 3 hectaren groot en is daarmee het kleinste van de appellatie. We houden een verticale degustatie van de wijnen van 8 jaren vanaf 2008 tot en met 2018. Meer details vindt U in de uitnodiging in bijlage.